Hoofd inhoud

Referenties

Erasmus Universiteit | Steven Rozema | Commissioner World of Business EFR Business Week 2019

Bedankt voor de mooie samenwerking! De aankleding was om door een ringetje te halen. We kijken terug op een erg succesvolle dag en zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!!

Mediq Medeco | Sylvia de Man, directiesecretaresse

Sfeer & Meer heeft in september 2015 voor Mediq Medeco een personeelsfeest georganiseerd voor 150 gasten en onze verwachtingen meer dan overtroffen.

Ons magazijn is door hen omgetoverd tot een stijlvolle feestlocatie en de avond stond in het teken van een smaakvol walking dinner en goede muziek, verzorgd door DJ Rutger en saxofonist Tijs Kok.

De organisatie van en zorg voor dit feest is ons letterlijk uit handen genomen. Ik heb Renee Baars leren kennen als een betrouwbare professional met een persoonlijke aanpak. Hij is zeer dienstverlenend en denkt graag mee en vooruit.

Kortom: Sfeer & Meer is een uitstekende partner.

 

 

VO Congres | Manon Custers | Senior Communicatieadviseur VO-Raad

Bedankt weer voor de goede zorgen en een prachtige beursvloer tijdens de landelijke VO congres 😊. Zag er weer goed uit.

 Beursorganisator | Gert Rietman

Sfeer en Meer heeft Placement de afgelopen jaren ondersteund in het realiseren van de Scandinavische Dagen in Hotel Almere, een tweedaagse emigratiebeurs met circa 50 standhouders en tweeduizend bezoekers. Niet alleen wij van Placement, maar ook de standhouders uit Noorwegen, Zweden, Denemarken en Nederland waren onder de indruk van werk dat Sfeer en Meer neerzette, en de hulp en het advies die zij boden voorafgaand, tijdens en na de beurs. Renee en Maaike: hartelijk dank voor jullie inzet. We houden contact!

Sfeer & Meer har de siste årene hatt en stor andel i realiseringen av de Skandinaviske Dagene i Hotel Almere i Nederland. Deres profesjonelle bidrag med standinndelingen, møbleringen, belysningen og den praktiske hjelpen under oppbyggingen av messen har betydd veldig mye for suksessen av disse dagene. Og vi må ikke glemme alt de har gjort for å sende en del av messematerialene tilbake til Norge, Danmark eller Sverige etter messen. Renee og Maaike: tusen takk!

Rabobank afdeling communicatie | Berdine Bodegom

“Sfeer en Meer Events weet keer op keer bijeenkomsten voor onze bank, of die nu in ons kantoor plaatsvinden of op locatie, tot in de puntjes te verzorgen. Het is een uitstekende partner als het gaat om de aankleding en catering van onze evenementen.”

Dockmarks BV | Ferdi Bot

Sfeer & Meer: een prettige en betrouwbare partij om mee samen te werken op het gebied van inrichting van beursstands. Wij ervaren Sfeer & Meer als flexibel en betrouwbaar.

Lantaren Venster | Jorinde Haeser, Manager Evenementen

“Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Sfeer & Meer. Een betrouwbare leverancier die mooie materialen biedt tegen een scherpe prijs. Als locatie zijn wij op zoek naar een flexibele samenwerking en vinden dat bij Sfeer & Meer. Bij aanvragen ontvangen we altijd snel een reactie en er wordt flexibel omgegaan met de soms beperkte op- en afbouw tijden. Daarnaast maken zij tijd om mee te denken met de wensen en ideeën van de opdrachtgevers.”